Beoordelingen van Dani's Corner Nieuwegein Nieuwegein

Recente recensies van Dani's Corner Nieuwegein Nieuwegein

5 sterren na 80 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, heerlijke maaltijd!

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Wieke fijn om te horen. Hopelijk kunnen we het volgende keer weer net zo goed doen. Groeten Daniëlle & Michael

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Lekker is altijd super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals het hoort.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Renaud, super om te horen. Groeten Daniëlle & Michael

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Alleen vergeten filet te bestellen ipv gewoon kip ;-) Volgende keer nog beter.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Maarten, wat een mooie review,dank daarvoor. Hopelijk kunnen we volgende keer met de juiste kip weer aan de verwachtingen voldoen. Groeten Daniëlle & Michael

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Ga zo door.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Dank voor de mooie review Ron. Een tevreden vaste klant dat zien wij graag. Groeten Daniëlle & Michael

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren er eerder dan de aangegeven tijd 👍 Eten was goed

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Rob, dank voor de review. We doen ons best om zo spoedig mogelijk te bezorgen indien gevraagd. De ene keer is dat wat sneller als de andere keer. Groeten Daniëlle & Michael

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had sambal besteld en niet gehad.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Bedankt voor de feedback John. We zullen proberen nog beter op de sambal te letten bij de bezorging. Groeten Daniëlle & Michael

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld en het was allemaal top, de tijd van bezorgen was precies op de aangegeven tijd. Het eten was geweldig! Sate, Roti en bami allemaal aanraders. Op naar een volgende keer!

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Wat een top eerste indruk. Hopelijk kunnen we volgende keer weer aan de verwachtingen voldoen ;) Groeten Daniëlle & Michael

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bezorging op het afgesproken tijdstip, oke iets later dan aangegeven maar ik werd netjes gebeld door de bezorger, top service dus. Soto smaakte naar meer :) Sate Ajam 4 stokjes was een prima voorgerecht lekker mals en de pindasaus was erg lekker Rol Roti met kip mocht er ook wezen. Volgende keer bestel ik er weer!

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Virgil, dank voor de complimenten en tot de volgende keer. Groeten Daniëlle & Michael

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk 👍de bezorging was optijd en correct. Top

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Dank voor de mooie review Jolanda. We doen er elke dag ons best voor. Groeten Daniëlle & Michael

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en keurig op tijd bezorgd. We hebben weer genoten.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Bep dank voor de review. Na vorige keer iets te laat nu wel fijn om te lezen dat alles naar wens en op tijd was. Tot de volgende keer. Groeten Daniëlle & Michael

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Heerlijk zoals gewoonlijk.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Dank voor de mooie review Jamaerh. Een tevreden vaste klant dat zien wij graag. Groeten Daniëlle & Michael

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Dank voor de mooie review. Groeten Daniëlle & Michael

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. Super lekker. Top!

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Evelien dank voor de review. Fijn om te lezen dat alles naar wens en op tijd was. Groeten Daniëlle & Michael

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was prima in orde alleen jammer dat het ei vergeten was. Het was 17.00 uur afhaaltijd eten was niet klaar beetje jammer.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, zoals altijd. Super Mikel

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heeeerlijk AS USUAL

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk, maar de bezorging gaf ik aan 17.45u en dan is 18.10u daadwerkelijke bezorging wel wat laat.... Maar we hebben zeker heerlijk gegeten!!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 17:46, verwacht om 18:50, bezorgd om 19:50... ruim een uur later, wat jammer is.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben weer heerlijk egg eten en zelfs op zaterdag was het eten heel snel bezorgd Aanrader

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zeer lekker en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker en netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere bestelling dit jaar waar van alles mis was gegaan en ik een slechte recensie had achter gelaten werd er door de eigenaar contact met ons opgenomen. Na wat berichten op en neer bood hij me aan om nogmaals te bestellen om te bewijzen dat ze het goed konden doen. Nou dat hebben ze meer dan waar gemaakt. Wat was het ongelooflijk lekker. Heerlijk mals vlees en heerlijke bami en nasi. De broodjes bakkeljauw waren ook heerlijk. Kan niet anders zeggen dat ze zich helemaal bewezen hebben en zal zeker vaker bestellen bij dani's corner!! Een zeer tevreden klant!! Met vriendelijke groet Patrick

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer er super.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti Speciaal met extra kip en ei. Het was lekker, alleen jammer dat er voor 50% aardappelen in zat en er niet meer groenten en vlees in zat. Het enige extra was voor mij het ei. 2 minuten voor 18:30 uur (tijd vd bestelling) werden we gebeld dat ze met 2 minuten weg zouden gaan. Uiteindelijk 18:50 uur bezorgt. Wel attent dat er doosjes koek als goedmaker bij zat.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Heerlijk.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker roti Speciaal besteld, we hebben genoten van elke hap.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk eten!! Als er iets niet is nemen ze netjes contact met je op en doen een voorstel voor iets anders, fijn!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat het eten kwam. Al lang voordat het in behandeling werd genomen. Na ruim een uur belden ze dat ze het bestelde gerecht niet meer hadden en of we genoegen namen met iets anders. En na vermelding bezorging onderweg nog eens ruim een half uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewend goed van smaak! Bezorging duurde alleen een kwartiertje langer dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd, alles goed heet en heerlijk qua smaak!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel en heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren ruim 2 uur moeten wachten op de bestelling, dat moet beter kunnen.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten. Het is op sommige dagen echt bizar druk en we doen er alles aan u zo snel mogelijk te helpen. We gaan ermee aan de slag qua service. Daar mag u gerust van uitgaan. Dank voor u feedback. Michael en Danielle.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat de bestelling geplaatst was wilde wij nog wat extra.. Geen probleem! Heel fijn als je onverwacht extra gasten krijgt.. En ondanks de drukte sneller bezorgd dan bezorgtijd. We hebben erg smakelijk gegeten

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld toen de bestelling later zou komen, heerlijk eten, goed warm. Kortom: voor herhaling vatbaar!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed geregeld mensen, heerlijk gegeten !

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, jammer dat de hete kip dit keer niet heet was.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer perfect

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was goed warm. Prima service 👍🏼

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip bij de verse roti en de vega roti was ook smakelijk en vullend. Duurde even voor de bestelling werd bezorgd, het was namelijk druk, maar we kregen netjes een bericht dat ze later kwam dan de eerst aangegeven tijd.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Yeahhhh thanks Rudy, dat zijn leuke berichten. We doen ons uiterste best de tijden te halen waarin we moeten leveren. Thanks voor je begrip.. Tot snel, Danielle en Michael

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkr gegeten

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was te zout voor mij en niet door en door warm. Jammer

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Wat jammer dat we niet aan uw verwachtingen konden voldoen. We zullen u morgen even opzoeken per telefoon. Fijne avond. Gr michael en Daniëlle.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en goede service!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Dank je sou😋😋👊👊😁😁

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam eerder dan aangekondigd, dat vonden wij prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, Perfecte roti. Heerlijk, en ondanks de zondag keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker eten

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm. Op aangegeven tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Zoals altijd weer lekker gegeten. Thanks Dani's Corner!

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:thanks joanne,,,,,,,,,fijne avond!!!!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en top maaltijden!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel heel erg jammer dat er geen gele sambal bij de roti zat.😒 Maar verder was t weer perfect.👍

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. ik erger mij af en toe aan de negatieve reacties b.v. eten was te laat lijkt mij logisch dat je het niet op de minuut kan leveren, heel soms zijn er producten niet leverbaar omdat ze bij de afhaal op gegaan zijn, eten was lauw? heb ik nog nooit meegemaakt. Ik en gelukkig velen met mij zijn zeer tevreden over Dani's Corner, ga zo door, weet ik zeker dat ik zeker dat ik heerlijk eten krijg.

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Dat zijn hele lieve fijne woorden Andries. We doen enorm ons best kwaliteit en service op een hoog niveau aan te bieden. En helaas gaat er soms iets fout. We leren daarvan en willen elke klacht serieus nemen. We horen graag positieve opbouwende kritieken. Maar positieve berichten opzich zijn ook zeer welkom. Dank je wel voor je comments. We gaan door en beter zelfs. 👊👊morgen bakabana. 👊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, goed gekruid en warm bezorgd en op tijd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken altijd zeer te spreken. Deze keer was het van mindere kwaliteit. De nasi was niet lekker en het varkensvlees wat heel dik gesneden en lang niet zo mals als ik gewend ben

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten, alleen helaas voor de tweede x de komkommer in zuur op de broodjes vergeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorgen was snel geregeld. Eten was voldoende en lekker! De aardappelen en groenten mag van ons iets meer gekruid zijn......maar zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Bezorging iets later dan gepland. Goede temperatuur.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nee, het was niet super een 6,5 als cijfer behalve de Bara die is nog geen 2 waard wat was die smakeloos geen smaak aan en taai nee was niet lekker..

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling altijd warm en altijd goed gekruid en op tijd bezorgd. Zeker aan te bevelen.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Prima en vlotte bezorging, via de mail werden wij op de hoogte gehouden van de voortgang.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Na de online bestelling stond alles netjes klaar op de afgesproken tijd! Altijd een prettig gevoel bij het afhalen bij jullie, naast het verrukkelijke eten! Keep on going!! Vr.gr.Cor Booij

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed van smaak. De kousenband mooi beetgaar. Dus een perfecte roti.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en lekker eten. Super leuke mensen door wie je wordt geholpen. Als ik even moet wachten kijk ik met het water in de mond de vitrine met eten rond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Recent hebben we de loempia's ontdekt van Dani's corner, super lekker! Maar ook de vleesgerechten en de bami zijn gewoon altijd goed. Heb ze leren kennen vanwege de roti, die ook heel lekker is, maar dat hadden we deze bestelling niet 🙂

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was qua smaak weer erg goed, alleen de bezorging duurde erg lang (meer dan een uur) en het eten was lauw, wat erg jammer was.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top zoals altijd bij Dani’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en lekker warm en ..... op de afgesproken tijd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleerst is de communicatie en bezorging goed. Bezorger bood nogmaals zijn excuses aan dat het langer geduurd had. Bestelling begin van de middag gedaan zodat het rond 19.15 bezorgd zou worden. Helaas is dat niet gelukt. Eerst wordt ik gebeld dat er geen geroosterd varkensvlees is. Ik denk nog gezien de situatie waar we in zitten begrijpelijk en de medewerker stelt kip voor in de plaats. Ik mee akkoord gegaan. Wordt ik later weer gebeld met de mededeling dat er ook geen platen voor bij de roti zijn. Dit is wel een teleurstelling. Uiteindelijk kiezen mijn vrouw en dochter ervoor om witte rijst dan in de plaats te nemen. Tegen 20. 00 wordt uiteindelijk de bestelling bezorgd. Blijkt dus achteraf er bami ipv witte rijst bij te zitten en lamsvlees ipv de bestelde kip bij de roti. Uiteindelijk is het een teleurstelling geworden en ondanks de situatie die er is weet ik niet of ik hier nog zal bestellen

Reactie van Dani's Corner Nieuwegein:Beste Patrick. Daniëlle en ik lezen zien nu pas Je beoordeling. Wat vervelend dat we u niet goed hebben kunnen helpen. En dat we nu pas reageren. We zien helaas niet alles direct. Ik zal je later op de avond even bellen goed. Omdat we je graag als gast willen behouden. Fijne avond. Groet Michael.